domingo, 14 de septiembre de 2008

Dinar a Sant Pol de Mar ( Maresme )



Després de la caminada per la muntanya, necessitàvem "combustible" i vam anar a dinar a Sant Pol. Aniríem al conegut restaurant de la Carme Ruscalleda, al Sant Pau ???

No no no no, que va. El diumenge està tancat.Així que vam mirar, per si anàvem en un altre ocasió ( oi, David ?) l'horari, els plats i quan costava el menú degustació d'estiu (129,00 € sense el 7% d'IVA ni vins ).

Vam anar a dinar al restaurant La Selva. I després vam aprofitar per donar una volta per la població. Segons vam llegir en el periòdico, vam veure el cafè més antic de Catalunya, El cafè el centre. També vam anar fins l'ermita de Sant Pau, que abans havia estat un monestir benedictí i també vam contemplar la façana exterior de Can Planiol al carrer Abat Deàs,30.

Com a curiositat cal dir que després de la Guerra de Successió, les tropes guanyadores de Felip V van deixar a Sant Pol sense rellotge públic ni campanes amb les que avisar l'arribada d'enemics. És per això i per la idea que van posar un sostre a un rellotge de sorra, que va començar a repetir-se allò de " Sant Pol, quina hora és? "