sábado, 31 de mayo de 2008

Cuina: Pasta fullada amb fruites

Ingredients:

  • 1 fulla de pasta de fullada
  • 1/2 litre de llet
  • 1 branca de canyella

  • peladura1 llimona

  • 3 ous

  • 3 cullerades de sucre

  • 3 cullerades de farina de blat de moro

  • fruita: kiwi, plàtan

  • melmelada d'albercoc

Preparació:

  1. Extendre la pasta fullada en un motlle rodó.Punxar-la. Posar-hi a sobre paper de plata i pasta o llegums, per evitar que pugi. Al forn a 180 ºC durant 15 minuts.

  2. Calenta la llet amb una branca de canyella i la peladura d'una llimona rentada.

  3. Batre els 3 ous amb 3 cullerades de sucre.

  4. Barrejar les 3 cullerades de farina de blat de moro amb una miqueta d'aigua.

  5. Colar la llet per treure-li la canyella i la peladura de llimona.

  6. Posar al bany Maria el 3+4 i anar afegint lentament la llet metres vas barrejantfins que espesa la crema. Treure-la del foc i esperar que es refredi una mica.

  7. Posar la crema a la pasta fullada i posar-hi a sobre la fruita tallada.

  8. Pintar amb melmelada d'albercoc per donar-li brillantor.