miércoles, 21 de mayo de 2008

Cuina: Quiche d'espinacs amb formatge de cabra

    Ingredients:
  • una làmina de pasta de full

  • 400 gr d'espinacs
  • 2 ous
  • 1 pot de nata líquida de 200 ml

  • sal i pebre

  • 6 talls de formatge de cabra a rodanxes

Preparació:

  1. Extendre la làmina de pasta de full en un motlle d'uns 26 cm de diàmetre. Punxar amb una forquilla, per evitar que puji. Posar uns 10 minuts al forn.

  2. Bullir els 400 gr d'espinacs amb aigua i sal

  3. Barrejar 2 ous amb 200 ml de nata per cuinar. Condimentar amb sal i pebre al gust.

  4. Treure la pasta de full i posar els espinacs i a sobre d'aquest el 3 i les 6 rodanxes de formatge de cabra.

  5. Introduir al forn uns 25 minuts.