sábado, 29 de marzo de 2008

Cuina: Pastís de poma

Font: Revista Comer Cada día ( vaig modificar una miqueta la recepta original )

Ingredients:
  • 3 pomes Granny Smith
  • 1 llimona
  • 2 ous
  • 1 got de llet
  • 1 got de sucre
  • 1 got de farina
  • 1 sobre de llevadura en pols
  • per brillantar : melmelada d'alberoc o de préssec

Preparació:

  1. Pelar 3 pomes. Una a làmines per la superfície i 2 triturades pel fons del pastís. Ruixar-les amb suc de llimona pq no s'oxidin i col.locar les triturades al fons del motlle rodó de silicona.
  2. Batre els 2 ous. Afegir el got de llet + got de farina + el got de sucre + el sobre de llevat.
  3. Posar-ho en el motlle de silicona
  4. Introduir al forn i coure.
  5. Quan el pastís està una mica cuit, treure'l del forn i posar-hi la poma tallada en làmines.
  6. Tornar a posar al forn, fins que estigui fet.
  7. Donar brillo amb melmelada d'albercoc o préssec.