domingo, 27 de abril de 2008

Cuina: Pastís de formatge amb nabius

Ingredients:

- Per la base:
  • galetes Maria
  • Mantequilla desfeta


- Pastís:

  • 1 sobre de gelatina Royal de llimona
  • 500 ml de Nata líquida per montar ( la del 35 % )
  • 250 gr de formatge fresc per untar ( tipus Philadelphia ) = 1 tarrina

Preparació:

  1. Triturar les galetes i barrejar amb la mantequilla desfeta ( es posa la mantequilla sòlida a prop d'una font de calor o al microones ). Posar aquesta base en el fons d'un motlle. Deixar en la nevera.
  2. Preparar la gelatina. Calentar 200 ml aigua ( 50 ml menys del que posa en el sobre ).Un cop calenta, introduir el contingut d'un sobre de gelatina Royal de llimona i barrejar fins que s'emulsioni bé. Després posar 200 ml d'aigua freda ( 50 ml menys que posa en el sobre ) i barrejar.
  3. 250gr formatge fresc + 500 ml de nata líquida + gelatina de llimona. Posar sobre la base i deixar un mínim de 3 hores en la nevera.
  4. A l'hora de servir, posar la melmelada de navius per sobre

* Queda pendent ... fer el pas 4.