martes, 1 de abril de 2008

Curiositat: 1 d'Abril el Fool's day dels anglesos

Els països anglosaxons celebren el dia 1 d'abril el "April Fool's day " ( el dia dels bojos ) i el "Peix d'Abril " els francesos i els italians. Equival al nostre 28 de desembre ( el dia dels innocents ).Aqui, a l'illa de Menorca, també celebren "El dia de l'engany", degut a l'influència anglesa, ja que van ser colonia britànica en el segle XVIII.

Algunes bromes d'aquest 1 d'Abrildel 2008:
  • En el diari britànic "The sun", Nicolas Sarkozy es farà una operació d'allargament d'ossos per superar l'alçada de la seva dona model, Carla Bruni.
  • En Verona ( al nord d'Italia) en un dels llocs més visitat de la ciutat, el balcó on Julieta es trobava amb el seu estimat Romeu, hi havia un rètol on posava que estava "en venta".
  • En Sydney, una companyia aèriaha fet anuncis d'una tarifa "no chair fares" en que els pacients paguen la mitat de preu si viatgen de peu.
  • Un diari menorquí publica que el representant espanyol a Eurovisió ha rebut una denúncia de la Secció Feminista espanyola contra la lletra de la seva cançó. Així Roberto Chikilicuatre haurà de suprimir 'lo baila mi mulata con la braga en la mano' i en el seu lloc cantarà 'lo baila mi mulata en Menorca con caballos' en el festival de Belgrad.
  • En EUA,el buscador Google compra la red social Facebook.