domingo, 13 de abril de 2008

Sortida: Sessió de Takoyaki

Només faltaven les càmeres de tv3. El diumenge em vaig sentir com una de les protagonistes d'un episodi del programa karakia, que fan cada dimarts al canal 33 i en el qual estrangers que viuen a Catalunya ens ensenyen com fan alguns plats típics i ens parlen de la cultura del seu país. En aquesta ocació seria Japó.


El meu nòvio i dos amics més van fer un viatge al país del sol naixent del qual van quedar fascinats.De tant en tant queden per fer alguna activitat relacionada amb aquest país. Aquest diumenge tornaríen a repetir una sessió de Takoyaki. El Takoyaki és un menjar japonès. Són unes boletes fetes amb farina, ou i aigua amb trossets de pop ( en japonès, Tako). Van convidar una noia japonesa que ens va ajudar en la seva elaboració. Per mi, era el primer cop que feia i provava els Takoyaki. Després de dinar, ens van ensenyar i comentar uns DVDs dels seus viatges a Islàndia i Berlin.

Aprofitant que la trobada es feia a Sant Cugat, no vaig poder evitar proposar al D que anessim a veure el monestir de Sant Cugat.

A la nit vam sopar a casa. I havia un postre molt especial ..... un pastis d'aniversari de crema catalana.

* Queda pendent ... visitar interior del claustre del Monestir de Sant Cugat.

No hay comentarios: